Josep Bernabeu
Doctor en Medicina i Catedràtic d’Història de la Ciència a la Universitat d’Alacant, ha impartit docència en les llicenciatures de Medicina i Humanitats, i en les Diplomatures d’Infermeria i Nutrició Humana i Dietètica. En l’actualitat participa com a docent en els graus de Nutrició Humana i Dietètica i Gastronomia i Arts Culinàries i en els màsters d’Alimentació i Nutrició de la Universitat d’Alacant, i en el màster interuniversitari de Salut Pública (Universitats d’Alacant i València). Entre 2007 i 2016 va impartir docència, en qualitat de professor visitant, en el màster de Salut Pública organitzat per l’Escola Nacional de Sanitat (Institut de Salut Carlos III) i la Universitat d’Alcalá. Va ser director del Programa de Doctorat de Salut Pública (2004-2011) i del Grup Balmis d’Investigació en Salut Comunitària i Història de la Ciència fins a octubre de 2012, data en la qual va assumir la direcció del Departament d’Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva i Salut Pública i Història de la Ciència de la Universitat d’Alacant.Des de novembre de 2017 es director acadèmic de la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmico, una de les càtedres institucionals de la Universitat d’Alacant i des de juliol de 2018 director acadèmic del Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia.
(Font: web oficial de la UA)
Més informació: https://cvnet.cpd.ua.es/curriculum-breve/ca/bernabeu-mestre-josep/5921